Werkwijze

Een weloverwogen aanpak is het recept voor ieder succesvol project. Ons proces bestaat uit 3 bouwstenen: strategie, design en ontwikkeling. Deze zijn afzonderlijk of als collectief inzetbaar voor jouw project.

􏂆

Kennismaken

Intake

Voordat we een project starten, moeten we elkaar eerst beter leren kennen. Informatie over jou en je bedrijf of merk helpt ons de kaders van het project gezamenlijk in beeld te brengen. Om jouw project te starten vormt dit intakeformulier, samen met een persoonlijke kennismaking de basis om een onderbouwende offerte te maken.

1

Offerte

Klikt het? Dan komen we met een passend voorstel in de vorm van een offerte. Hierin geven we inzicht in de projectscope, het vereiste budget en de geschatte doorlooptijd. Wanneer je hiermee akkoord bent, gaan we zo snel mogelijk aan de slag. We zorgen voor een effectief communicatieplan dat voor jou werkt en plannen een strategiesessie in.

2

􏙈

Webstrategie

Doelen

We brengen je doelstellingen in kaart en kijken hoe we deze kunnen behalen. Het liefst maken we deze doelen meetbaar. Zo begrijpt iedereen waarom we dit project doen en wanneer het succesvol is afgerond.

3

Analyse

Door verschillende websites in je branche te analyseren maken we kennis met de gebruiken binnen jouw industrie. Verder kijken we naar concurrenten en hoe je je hiervan kunt onderscheiden. We leren hoe ze spreken, wat voor uitstraling ze hebben en welke content ze gebruiken.  

4

Content

We maken een selectie van krachtige content en ondersteunen je vervolgens met met de creatie hiervan. Denk hierbij aan de productie van foto, video, illustraties en het schrijven van pakkende teksten. Voor wat niet in-house kan, werken we samen met verschillende partners. Deze partners betrekken we graag bij het project.

5

Visuele identiteit

Samen bepalen we de koers voor de visuele identiteit van je website. Hiermee zorgen we ervoor dat de sfeer en het gevoel van de website past bij het karakter van je merk.

6

Architectuur

De gekozen content zal op logische wijze worden gestructureerd en verdeeld over verschillende pagina's. Door te kijken naar de gebruikers en hun behoeften stellen we een flowchart op waarmee de customer journey visueel zal worden gemaakt.

7

􏖮

Webdesign

Wireframes

Wanneer de architectuur staat, bepalen we de verdeling van de content per pagina. Dit maken we visueel aan de hand van wireframes. Voor iedere pagina zal een schets gemaakt worden met de focus op een logische en gebruiksvriendelijke paginastructuur.

8

Stijlgids

Om de visuele identiteit vast te leggen, stellen we een stijlgids op. Deze bevat alle kleuren, typografie. knoppen en andere componenten die dienen als fundament voor het prototype.

9

High-fidelity prototype

Wanneer de wireframes en stijlgids volledig akkoord zijn, beginnen we met het ontwerpen van het high-fidelity prototype. We ontwerpen iedere pagina in een tool als Figma, Adobe XD of Sketch. Na verschillende gezamenlijke herzieningen komen we tot een compleet design dat overeenkomt met de uiteindelijke website. Al deze vooruitgang houden we bij in een projectmanagement tool. Wanneer alle designs door jou zijn goedgekeurd zorgen we voor een vloeiende overdracht richting de ontwikkelfase.

10

􏄡

Webontwikkeling

Webflow development

Wanneer de overdracht van de ontwerpen heeft plaatsgevonden, zetten we de Webflow ontwikkelomgeving op. Pagina voor pagina zal het design pixel-perfect vertaald worden naar een functionele website. Iedere stap die we zetten kun je volgen via een link naar de live testomgeving. Graag verrijken we het ontwerp met interactie om een dynamische gebruikerservaring te creëren.

11

Maatwerk development

Mochten er complexe onderdelen binnen de project scope vallen die extra maatwerk vereisen, behandelen we die in deze fase. Denk hierbij aan API-integraties, complexe formulieren, login systemen, e-commerce etcetera.

12

CMS implementatie

We integreren het gebruiksvriendelijke Webflow CMS wat jou de mogelijkheid geeft om efficiënt content te plaatsen, te wijzigen en te verwijderen.

13

SEO

Bij ieder project passen wij in ieder geval de volgende SEO technieken toe:

 • URL's, Meta titles & descriptions
 • Alt tags
 • XML sitemap
 • Robot.txt
 • 301 redirects
 • Google Search Console integratie
 • SEO-strategie als extra optie
 • Rich data

14

Testing

Om vast te stellen of het eindproduct voldoet aan de gestelde eisen testen we het gehele product op verschillende browsers en devices. Hierbij focussen we op:

 • Functionaliteit
 • Veiligheid
 • Toegankelijkheid
 • Gebruiksvriendelijkheid
 • Prestatie

15

CMS Training

Voordat we de website lanceren, leren we hoe jij en je team optimaal kunnen profiteren van de Webflow editor en hoe je de content zelf kunt beheren. Dit kan face-to-face of via een duidelijke instructievideo. Zo neem je de regie van je website in eigen handen.

16

Lancering

Wanneer alle lichten op groen staan, starten we met de lancering. We richten de hosting in en zorgen dat deze gekoppeld wordt aan het gewenste domein.

Proficiat! Je website is nu live! 🥂

17

Support

Ook na de lancering staan wij voor je klaar. Je bedrijf blijft namelijk continu in beweging en je website ook. We vinden een onderhoudspakket dat past bij je behoeften. Op deze manier werken we aan een langdurige en efficiënte samenwerking.

18

Fritz

Designer & Developer

Bas

Online marketeer

Kees

Videograaf

Jesse

Fotograaf

Bryan

Developer

Dylan

Designer

Wij staan klaar voor jouw project

Aanvullende diensten nodig om jouw project tot een succes te maken? Geen probleem, onze specialisten staan voor je klaar.