Design, development & beheer

We zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites op maat. Ons pakket aan diensten zorgt ervoor dat uw bedrijf beter voor de dag komt op het wereldwijde web.

Neem contact op

Webdesign

Samen creëren we het design van uw website. Door verschillende ontwerpen te maken komen we erachter wat de indeling wordt. We zorgen ervoor dat het design perfect aansluit bij de uitstraling van uw bedrijf. Ook helpen wij u met het vinden van de juiste content.

Design

Een passend design is essentieel voor iedere website. Samen bewandelen we het pad van de bezoeker en komen we erachter hoe uw website eruit komt te zien.

Website strategie & ideevorming
Compleet website design
Responsive design
Content

Een website is natuurlijk niks zonder de juiste content. Wij helpen u bij het vinden hiervan. Hiervoor werken we samen met verschillende partijen.

Fotografie/Videografie
Branding & logo design
SEO-teksten & strategie

Webdevelopment

Door jarenlange ervaring op het gebied van webdevelopment kunnen wij ieder ontwerp transformeren naar een functionele website. Dit kan op de millimeter nauwkeurig. We zijn altijd op de hoogte van de laatste trends omtrent webontwikkeling en hanteren hoge technische standaarden.

Maatwerk webontwikkeling

Wij weten dat een website meer moet zijn dan alleen mooi. Technische kwaliteit is minstens net zo belangrijk. Met het krachtige Webflow CMS kunt u u de content op uw website eenvoudig zelf beheren.

Front & back-end webdevelopment
Custom-code features op maat
Geavanceerde CMS implementatie
Webflow Ecommerce
Web animaties & interacties
Third-party integrations
Complexe formulier oplossingen
Basis SEO-opzet
Laadsnelheid optimalisatie

Website beheer

Wij nemen uw website graag voor u in beheer. We zorgen onder andere voor uw domein en koppelen deze met de webhosting. Deze hosting is razendsnel, betrouwbaar en veilig. Met een uptime van 99,99%. Ook bieden we aanvullende service aan voor eventuele wijzigingen na oplevering.

Beheer

Na oplevering word u niet zomaar aan uw lot overgelaten. Wij ontlasten u graag door uw website te beheren.

Webflow hosting
Domeinbeheer
Google analytics
CMS hulpverlening
7 dagen per week support
Ook interesse in een website op maat?

Kom met ons in contact. We vertellen u graag meer over de mogelijkheden en maken een offerte op maat.