gohammerhead.com
GoHammerhead

Strategie, design, ontwikkeling & CMS

GoHammerhead verzorgt hoogwaardig VIP vervoer bij de meest prestigieuze (sport)evenementen ter wereld. Dit doen ze voor prachtige bedrijven als: Formule 1, Shell, Unilever, Mercedes-Benz, Aston Martin en ga zo maar door.

In de eerste strategiesessie hebben we met elkaar afgestemd wat de projectdoelen waren en hoe we succes definiëren. GoHammerhead was op zoek naar een nieuwe conversieverhogende website die het verhaal van de organisatie op een duidelijke manier overbrengt op klanten. Bezoekers zouden het vertrouwen moeten krijgen om GoHammerhead te benaderen om vervolgens een afspraak te maken waaruit vaak een fysieke ontmoeting ontstaat. Met deze idealen in ons achterhoofd zijn we gekomen tot een prachtige website met een uniek design. Na een prettige samenwerking met deze wereldwijd opererende organisatie presenteren we jullie met trots het eindproduct!

Geleverde diensten
Strategie
Design
Ontwikkeling
CMS
Toegepaste tools
Webflow
Webflow
Bezoek website

"

Voor de realisatie van de nieuwe website van GoHammerhead hebben we een periode intensief samengewerkt. Hierbij hebben ze een grote rol gespeeld in de vertaling van onze bedrijfsvisie en online marketing strategie naar de nieuwe website. De combinatie van kennis, flexibiliteit en creativiteit hebben geresulteerd in een unieke website.

"

Jeroen Martens
GoHammerhead
Ook interesse in een website op maat?

Kom met ons in contact. We vertellen u graag meer over de mogelijkheden en maken een passende offerte.

The World Resources Investment Group S.A.S.
Calle 20 Sur No. 35-120 Int.901,
Altos de Frontera
050022 Medellin
+0650832195
fritz-wierper@live.nl
Colombia
More info