Onze werkwijze

Wij werken volgens een stappenplan om structureel, snel en nauwkeurig voor u aan het werk te gaan. We doorlopen over het algemeen een aantal fasen.

Neem contact op
1.

Intake

U ontvangt een intakeformulier dat u online kunt invullen. Hiermee verzamelen we de benodigde gegevens en kijken we samen wat de doelen, wensen en mogelijkheden zijn voor het project. Op basis hiervan sturen we u binnen enkele dagen een offerte op maat toe. Deze offerte is geheel vrijblijvend.

2.

Strategie & Content

Na akkoord op de offerte is het van belang om de projectdoelen, uitdagingen en de definitie van succes met elkaar af te stemmen. Op basis van de strategische doelen zal de architectuur worden ontwikkeld. Er word bepaald welke content nodig is en wat de visuele uitstraling van de website gaat worden.

3.

Ontwerp

In deze fase zorgen we ervoor dat het design van uw website perfect aansluit bij uw bedrijf of merk. Op basis van de visuele benadering die in de vorige fase is afgesproken, maken we een ontwerp van de volledige website. Dit gebeurd in verschillende iteraties zodat er voldoende ruimte is voor terugkoppeling.

4.

Technische realisatie

Na goedkeuring van het ontwerp zal deze vertaald worden tot een functionele website. Deze zal geoptimaliseerd worden voor alle moderne apparaten. Er zal een CMS worden geïntegreerd zodat alle content op de website eenvoudig, door u als klant, beheerd kan worden, zonderde noodzaak van een ontwikkelaar.

5.

Lancering

Wanneer de laatste puntjes op de i zijn gezet en beide partijen tevreden zijn met het eindresultaat, kan de website worden gelanceerd. De website zal gehost worden op de gewenste domeinnaam. We leren u om te gaan met het CMS zodat u de content op uw website gemakkelijk kan managen.

6.

Beheer

Kleine aanpassingen kunt u vaak zelf doen via de editor. Wanneer u na lancering toch een grote aanpassing wilt doen aan uw website is dit geen probleem. Hiervoor kunt een service-pakket nemen. Tegen een maandelijks tarief zijn wij u ten alle tijden van dienst. U kunt ons ook inschakelen tegen uurtarief.

Veelgestelde vragen

Leuk zo'n website, maar wat kost dat?

De ene website is de andere niet. De prijs van een website word bepaald afhankelijk van de omvang van het project en welke eindproducten er worden opgeleverd. Wilt u precies weten wat het kost? Vul dan het offerte formulier in en u ontvangt binnen 48 uur een offerte op maat.

Hoe lang duurt het om een website te bouwen?

Hoewel de duur van het project sterk afhankelijk is van de grootte van het project en hoe snel er feedback wordt gegeven, zullen de meeste websites binnen 3 tot 8 weken online staan.

Met welke software bouwen jullie websites?

Al onze websites worden ontwikkeld in Webflow als basis. Met het krachtige Webflow CMS kunt u u de content op uw website eenvoudig zelf beheren. Nog niet overtuigd? Neem contact op en we vertellen u over de mogelijkheden.

Strategie, heb ik dat wel nodig?

Absoluut! De strategie-fase is een essentieel onderdeel voor de realisatie van iedere website. De beslissingen die in deze fase worden genomen zijn van groot belang voor het verdere verloop van het project. Door een strategie te definiëren is de kans groter dat het eindproduct zijn doel zal vervullen en dat u gelukkig bent met het resultaat. Meer informatie vind je hier.

Ik heb al een design, kunnen jullie dit verder ontwikkelen?

Dat kan zeker! Wij kunnen ieder ontwerp transformeren tot een functionele website. Tot op de pixel nauwkeurig.

Ik ben niet gevestigd in Nederland, is dat oké?

Geen probleem! We leveren onze diensten zowel aan lokale als internationale klanten.

Wie werkt er aan mijn project?

In alle gevallen zal Fritz de leiding nemen over uw project. Fritz is uw contactpersoon, strateeg, designer en ontwikkelaar. Meestal werkt hij samen met externe specialisten om zo tot een nog beter eindresultaat te komen.

Ik heb interesse! Hoe nu verder?

Leuk dat u interesse heeft! U kunt dan direct contact opnemen. Hierop zal een gesprek volgen waarin we kennis maken en we samen bespreken welke wensen u heeft. Mocht het een match zijn, dan maken we een vrijblijvende offerte voor u. Wanneer u helemaal akkoord bent gaan we aan de slag met uw project!

Ook interesse in een website op maat?

Kom met ons in contact. We vertellen u graag meer over de mogelijkheden en maken een offerte op maat.