Onze werkwijze

Wij werken volgens een stappenplan om structureel, snel en nauwkeurig voor u aan het werk te gaan. We doorlopen over het algemeen een aantal fasen.

Neem contact op
1.

Intake

U ontvangt een intakeformulier dat u online kunt invullen. Hiermee verzamelen we de benodigde gegevens en kijken we samen wat de doelen, wensen en mogelijkheden zijn voor het project. Op basis hiervan sturen we u binnen enkele dagen een gepaste offerte toe.

2.

Planning

Als het duidelijk is uit welke onderdelen en functionaliteiten de website moet bestaan, zorgen we dat er een duidelijke planning gemaakt wordt. Om goed overzicht te houden, verdelen wij het project het liefst in meerdere sprints. Ook staan we altijd open voor alternatieve ontwikkelmethoden.

3.

Ontwerp

In de ontwerpfase zorgen we ervoor dat het design van uw website perfect aansluit bij uw bedrijf of merk. We onderzoeken wat de beste paginastructuur is. Vervolgens experimenteren we met verschillende soorten stijlen en helpen we u bij het vinden van de juiste content.

4.

Technische realisatie

In deze fase vertalen we het ontwerp tot een functionele website. Het CMS zal worden geïntegreerd zodat u achter de schermen de website kan gaan vullen met content. Uiteraard houden wij u als klant op de hoogte van de ontwikkelingen, zodat u de benodigde feedback kan geven.

5.

Lancering

Wanneer de laatste puntjes op de i zijn gezet en beide partijen tevreden zijn met het eindresultaat, kan de website worden gelanceerd. De website zal gehost worden op de gewenste domeinnaam. We leren u om te gaan met het CMS zodat u de content op uw website gemakkelijk kan managen.

6.

Beheer

Kleine aanpassingen kunt u vaak zelf doen via de editor. Wanneer u na lancering toch een grote aanpassing wilt doen aan uw website is dit geen probleem. Hiervoor kunt een service-pakket nemen. Tegen een maandelijks tarief zijn wij u ten alle tijden van dienst.

Ook interesse in een website op maat?

Kom met ons in contact. We vertellen u graag meer over de mogelijkheden en maken een passende offerte.

The World Resources Investment Group S.A.S.
Calle 20 Sur No. 35-120 Int.901,
Altos de Frontera
050022 Medellin
+0650832195
fritz-wierper@live.nl
Colombia
More info