Over ons

Wij zijn Wierper WebWorks, een coöperatie van strategen, creatives en techneuten, gevestigd in Nijmegen. Wat het idee ook mag zijn, wij gaan samen met jou de uitdaging aan.

Kernwaarden

Waarom klanten met ons in zee gaan

􏒪

Eerlijk advies

Vanaf moment één zullen we je voorzien van eerlijk advies. We zeggen het zoals het is en wat we wel en niet voor je kunnen betekenen. Ook als het blijkt dat het toch niet de perfecte match is.

􏓆

Afspraak is afspraak

Vooraf bepalen we de project scope, deadline en het budget en daar houden we ons aan. Geen vertraging of onvoorziene kosten. We leveren wat we beloven en laten je niet in de steek.

􏑖

Altijd doelgericht

Zomaar even een website maken komt er bij ons niet in. Het liefst leren we alles over je bedrijf en focussen we op je doelen. Zo komen we tot een effectieve website die jou vooruit helpt.

􏈁

Helder proces

Een weloverwogen aanpak is het recept voor ieder succesvol project. We betrekken je van begin tot eind, zodat het altijd duidelijk is waar we zitten, wat er gedaan is en wat er nog moet gebeuren.

􏂆

Korte lijntjes

Op gebied van communicatie zijn we flexibel. Of je nou liever mailt, appt, belt of langskomt om de benodigde zaken te bespreken. We vinden samen een oplossing die voor jou prettig werkt.

Team

Onze specialisten maken het verschil

Samen met onze gevarieerde poule van professionals maken we iedere uitdaging tot een succes. Uiteraard zorgen we dat je ten alle tijden één duidelijk aanspreekpunt hebt.