Wij designen uw website op maat

We creëren webdesign dat perfect aansluit bij de uitstraling van uw bedrijf. De ervaring van de gebruiker staat hierbij altijd op de eerste plek. Onze websites zijn uniek en op maat gemaakt.

Neem contact op

Website design

Samen creëren we het design van uw website. We zorgen ervoor dat het design van uw website perfect past bij de geest van uw bedrijf. De combinatie van onze visie en de wensen van u als klant zorgen voor een unieke website waarmee u zich zal onderscheiden van de concurrentie.

Naast een ijzersterk design zal uw website ook worden voorzien van een weloverwogen structuur. Gebruikerservaring staat hierbij altijd op de eerste plek. We creëren een effectieve navigatie en zorgen ervoor dat uw website wordt geoptimaliseerd voor alle moderne apparaten.

Compleet website design
User experience design
Responsive design
Website huisstijl design
Ook interesse in een website op maat?

Kom met ons in contact. We vertellen u graag meer over de mogelijkheden en maken een offerte op maat.

Veelgestelde vragen

Leuk zo'n website, maar wat kost dat?

De ene website is de andere niet. De prijs van een website word bepaald afhankelijk van de omvang van het project en welke eindproducten er worden opgeleverd. Wilt u precies weten wat het kost? Vul dan het offerte formulier in en u ontvangt binnen 48 uur een offerte op maat.

Hoe lang duurt het om een website te bouwen?

Hoewel de duur van het project sterk afhankelijk is van de grootte van het project en hoe snel er feedback wordt gegeven, zullen de meeste websites binnen 3 tot 8 weken online staan.

Met welke software bouwen jullie websites?

Al onze websites worden ontwikkeld in Webflow als basis. Met het krachtige Webflow CMS kunt u u de content op uw website eenvoudig zelf beheren. Nog niet overtuigd? Neem contact op en we vertellen u over de mogelijkheden.

Strategie, heb ik dat wel nodig?

Absoluut! De strategie-fase is een essentieel onderdeel voor de realisatie van iedere website. De beslissingen die in deze fase worden genomen zijn van groot belang voor het verdere verloop van het project. Door een strategie te definiëren is de kans groter dat het eindproduct zijn doel zal vervullen en dat u gelukkig bent met het resultaat. Meer informatie vind je hier.

Ik heb al een design, kunnen jullie dit verder ontwikkelen?

Dat kan zeker! Wij kunnen ieder ontwerp transformeren tot een functionele website. Tot op de pixel nauwkeurig.

Ik ben niet gevestigd in Nederland, is dat oké?

Geen probleem! We leveren onze diensten zowel aan lokale als internationale klanten.

Wie werkt er aan mijn project?

In alle gevallen zal Fritz de leiding nemen over uw project. Fritz is uw contactpersoon, strateeg, designer en ontwikkelaar. Meestal werkt hij samen met externe specialisten om zo tot een nog beter eindresultaat te komen.

Ik heb interesse! Hoe nu verder?

Leuk dat u interesse heeft! U kunt dan direct contact opnemen. Hierop zal een gesprek volgen waarin we kennis maken en we samen bespreken welke wensen u heeft. Mocht het een match zijn, dan maken we een vrijblijvende offerte voor u. Wanneer u helemaal akkoord bent gaan we aan de slag met uw project!