De kans is groot dat je wel eens van iemand hebt gehoord dat WordPress dé oplossing is voor je nieuwe website. 42% van alle websites draait namelijk op WordPress en daarmee is Wordpress met afstand het meest populaire CMS op dit moment. WordPress lijkt door de jaren heen ‘de standaard’ geworden waardoor mensen vaak te weinig aandacht besteden aan de alternatieven. Wij laten je graag kennismaken met een van die alternatieven, namelijk: Webflow.
Wat is een CMS?
CMS staat voor Content Management System en geeft jou de mogelijkheid om op eenvoudige wijze de content op je website te beheren zonder al te veel technische kennis. Gewoonlijk krijg je via een inlogomgeving aan de ‘achterkant’ van je website de mogelijkheid om wijzigingen door te voeren. Denk aan het toevoegen van een product, het publiceren van een artikel of het plaatsen van een nieuwe medewerker op je website. Dit zijn allerlei zaken die je als bedrijf het liefst zelf regelt zonder dat daar een ‘dure’ ontwikkelaar aan te pas hoeft te komen.
Welk CMS moet ik kiezen, Webflow of WordPress?
De vraag is natuurlijk: welk CMS kun je het beste gebruiken voor jouw website? Voor een leek kan dit een lastige beslissing zijn. De keuze tussen het CMS van Webflow of van WordPress heeft namelijk niet alleen te maken met de wijze waarop jij als eigenaar van je website je content kan beheren. Deze keuze brengt verschillende voor- en nadelen met zich mee die jou als eindgebruiker van het CMS misschien niet eens opvallen. We behandelen beide systemen zodat jij een goede overweging kunt maken voor jouw volgende website.

Wat is Wordpress?
WordPress CMS is een gratis open-source software dat al op de markt is sinds 2003. Van oorsprong is WordPress bedoeld voor het publiceren van blogs. Echter, in de loop der jaren heeft WordPress zich verder ontwikkeld tot een compleet platform waarop je met minimale technische kennis een website op poten kunt zetten.
Voordelen van WordPress
Templates
De meeste bedrijven willen het liefst een WordPress website op maat laten maken maar schrikken van alle kosten die dit met zich meebrengt. Een custom template laten ontwerpen om deze vervolgens door een ontwikkelaar te laten bouwen kost veel tijd en is dus kostbaar. Vaak beschikken bedrijven niet over het benodigde budget en komen dan al gauw terecht bij het ruim aanbod aan kant-en-klare templates die WordPress te bieden heeft. Er wordt een template aangekocht waarbij de kleuren en lettertypes worden aangepast waarna de website wordt gevuld met content. Ook al springt je website er dan niet echt uit en zouden concurrenten in de praktijk exact hetzelfde thema kunnen gebruiken, lijkt dit voor veel bedrijven nog steeds een efficiënte oplossing om snel online zichtbaar te worden.
Plugins
Van zichzelf is Wordpress een vrij kaal stukje software. Gelukkig is WordPress volledig open-source wat het mogelijk maakt om plugins van derden te integreren in je website. Deze plugins kun je zien als een soort bouwblokken waarop je website is opgebouwd. WordPress staat dan ook bekend om het enorme assortiment aan plugins. Zoek je een bepaalde functionaliteit op je website, dan is kans groot dat je een plugin gaat vinden die dit voor je doet. Wil je bijvoorbeeld backups maken van je website? Hiervoor gebruik je een plugin (Jetpack). Wil je een formulier op je website? Je gebruikt een plugin (WPForms). Producten verkopen op je website? Je gebruikt een plugin (WooCommerce). De vindbaarheid van je website verbeteren? Ja je raadt het al, je gebruikt een plugin (Yoast SEO).

Goedkope oplossing
Het ontwerpen, ontwikkeling en onderhouden van je website is relatief goedkoop. Door het gebruik van plugins en templates, kun je de kosten laag houden. In principe is WordPress een gratis software zonder opstartkosten. Eenmaal opgezet, is het met een beetje technische kennis eenvoudig om wijzigingen door te voeren. Daarnaast kun je je website hosten bij een externe hostingprovider. Samen met je domein kost dit je meestal een paar euro per maand. Afhankelijk van de plugins die je gebruikt kunnen de maandelijkse kosten hoger uitvallen.
Goed voor blogs
WordPress is van oorsprong een blogplatform. Wanneer je het gebruikt, krijg je standaard het format voor een blog. Verder biedt WordPress standaard een reeks functionaliteiten, zoals tags, plugins, widgets, categorieën en meer. Wanneer je website voornamelijk draait om het publiceren van artikelen of blogs is WordPress een uitstekende keuze.

Nadelen van WordPress
Gebrek aan designvrijheid
Een groot nadeel van Wordpress is het gebrek aan flexibiliteit als het gaat om design. Aangezien je met een template werkt, loop je tijdens de vertaling van het design naar de functionele website al snel tegen de beperkingen van deze template aan. Wil je je design één-op-één laten nabouwen? Dan komt daar maatwerk bij kijken en zul je flink moeten investeren in een ontwikkelaar om tot het gewenste resultaat te komen. Tegenwoordig zijn er ook verschillende (betaalde) plugins beschikbaar, zogeheten pagebuilders, die meer designvrijheid bieden. Het nadeel hiervan is dat deze al snel kunnen conflicteren met andere plugins.
Continue updates
Wanneer je plugins koppelt aan je WordPress website betekent dit dat je rekening moet houden met updates. Bovendien heeft WordPress zelf ook regelmatig updates. Telkens wanneer je WordPress of een plugin bijwerkt, loop je het risico dat je website niet meer naar behoren werkt. Soms kan een kleine update het uiterlijk of de functionaliteit van je website drastisch veranderen. Wanneer dit gebeurt, is de kans groot dat je het zelf niet krijgt opgelost en dat je een ontwikkelaar moet inschakelen om de schade te repareren. Dit kan resulteren in down-time en een hele boel hoofdpijn. Voor het continu updaten van je WordPress website wordt meestal een maandelijkse vergoeding gevraagd. Deze kosten verschillen per websitebouwer en moet je dan ook meenemen in het kostenplaatje.

Te veel opties
Het CMS van WordPress staat zeker niet bekend als het meest gebruiksvriendelijke. Doordat de website is opgebouwd uit allerlei soorten plugins, kun je snel verdwalen tussen alle opties. De meest simpele aanpassingen kunnen soms een behoorlijke opgave zijn, zeker als je er niet regelmatig mee werkt. Door de jaren heen heeft WordPress wel wat stappen gemaakt in het kader van gebruiksgemak. Toch vergt het nog wel de nodige training om je website zelf te kunnen onderhouden.
Rommelige code
Doordat het WordPress leunt op allerlei plugins, produceert het vaak veel overbodige code. De plugins, die soms zelfs gemaakt zijn door hobbyisten of amateurs, bevatten vaak slordige stukken code en zijn onvoldoende geoptimaliseerd. Slechte kwaliteit code kan ervoor zorgen dat je website extreem traag laadt, waardoor je bezoekers je website gefrustreerd zullen verlaten. Dit zal resulteren in een hogere bouncepercentage en een lagere positie in Google.

Veiligheidsrisico’s
WordPress is een open-source software, met als voordeel dat je plugins van derden kan integreren en de website op een host naar keuze kan worden gezet. Dit is dan ook gelijk de zwakte van dit systeem. Aangezien je andere partijen toegang geeft tot jouw website, bestaat er de kans dat je website wordt gehackt door iemand met kwade bedoelingen. Ook wanneer je je website niet blijft updaten, levert dit grote potentiële veiligheidsrisico’s op. Denk hierbij aan het lekken van data bedrijfs- of klantinformatie of zelfs het crashen van je website.

Wat is Webflow?
Webflow is een intuïtief platform voor het ontwikkelen, onderhouden en hosten van websites en is net zoals WordPress een CMS. ‘Nieuwkomer’ Webflow bestaat sinds 2013 en is zowel op internationaal niveau als in Nederland nog relatief onbekend. Op het moment draait wereldwijd slechts 0,4% van alle websites op Webflow. Dit in groot contrast met WordPress, met een aandeel van maar liefst 42%.
Redenen om voor Webflow te kiezen
Pixel-perfect development
Met Webflow heb je als ontwikkelaar volledige controle over de HTML, CSS en JavaScript, de belangrijkste talen waar websites op zijn gebouwd. Dit maakt het mogelijk om de meest complexe designs om te toveren tot prachtige interactieve websites. In theorie kan dit tot op de pixel nauwkeurig. Je kunt er dus vanuit gaan dat je website er minimaal net zo goed uitziet als op de designs. Daarnaast biedt Webflow de mogelijkheid om animaties en interacties op visuele wijze te integreren in je website om zo een levendige gebruikerservaring te creëren waar je bezoekers van zullen houden.

Gebruiksvriendelijke editor
Voor het managen van de content op je website is Webflow een absolute verademing. In tegenstelling tot WordPress, kan het CMS volledig afgestemd worden op je website zodat het alleen de functionaliteiten bevat die voor jouw website van toepassing zijn. Hierdoor is het voor jou als content-editor erg gemakkelijk om items toe te voegen, aan te passen of te verwijderen, zonder het risico dat je de website stuk maakt. Het is zelfs mogelijk om op de pagina zelf wijzigingen aan te brengen, zodat je direct het resultaat ziet.

Schone code
Webflow is niet afhankelijk van externe plugins voor het vervullen van bepaalde functionaliteiten. Webflow produceert daardoor extreem schone code die het zeker niet aflegt tegen de HTML/CSS/JS die ontwikkelaars zelf schrijven. Dit heeft als gevolgd dat je website beter leesbaar is en optimaal laadt.

Razendsnelle hosting
Als je website traag laadt, maak je zowel je gebruikers als Google erg ongelukkig. Daarom is het belangrijk dat je hosting ten alle tijde snel is. Betere hosting dan die van Webflow ga je simpelweg nergens vinden. Webflow hosting draait op de servers van Amazon Web Services & Fastly. Doordat je gebruik maakt van hun wereldwijde server infrastructuur en CDN, profiteer je van optimale laadsnelheden, ongeacht waar je gebruiker zich op de wereld bevindt. Uiteraard zit daar wel een prijskaartje aan. Vanaf $16 per maand kun je gebruik maken van Webflow Hosting.

Zoekmachinevriendelijk
Het is algemeen bekend dat Google groot fan is van snelle websites. Doordat Webflow websites technisch goed in elkaar zitten en snel laden, heeft dit een positieve impact op je ranking in Google. Daarnaast biedt Webflow gemakkelijke toegang tot alle belangrijke SEO-instellingen, waarmee je je website op technisch gebied kunt optimaliseren voor de zoekmachines. Webflow doet dus zeker niet onder voor WordPress als het gaat om vindbaarheid. Er zijn veel voorbeelden waarbij het Google-verkeer na het migreren van WordPress naar Webflow zelfs aanzienlijk stijgt. Een voorbeeld hiervan lees je in deze case.
Altijd up-to-date en veilig
Het technisch onderhoud van een Webflow website vergt weinig tijd en aandacht. Webflow is niet afhankelijk van plugins waardoor updates weinig risico vormen voor de functionaliteit, prestatie en veiligheid van de website. Updates gebeuren dan ook automatisch. Dit in tegenstelling tot WordPress waarbij het up-to-date houden van de website aardig intensief kan zijn. De hostingkosten voor Webflow zijn dan misschien wat duurder, maar je bespaart hiermee een hoop onderhoudskosten. Dit maakt Webflow op de langere termijn meestal de beste keuze voor je portemonnee.

Moet je dus altijd voor Webflow CMS kiezen?
In minimaal 9 van de 10 gevallen raden wij onze klanten aan om voor Webflow te kiezen. De grote voordelen van Webflow geven bijna altijd de doorslag. Webflow is echter niet voor ieder bedrijf geschikt. Heb je zeer specifieke wensen op technisch gebied en wil je tegen geen enkele beperking aan lopen? Dan kan het in sommige gevallen beter zijn om voor een open-source oplossing te kiezen. Desondanks zien we deze gevallen eigenlijk zelden voorbijkomen. Met een beetje pas- en meetwerk zijn met Webflow de meest geavanceerde websites te realiseren. Niet te vergeten, Webflow blijft zich continu ontwikkelen en komt regelmatig met nieuwe features om websites naar een hoger niveau te tillen. Ook met oog op de toekomst is Webflow dus een interessante keuze.
Webflow partner
Inmiddels hebben wij al tientallen klanten succesvol geholpen met Webflow CMS. Dat heeft erin geresulteerd dat wij onlangs zijn benoemd tot Webflow Professional Partner. Als een van de weinige partijen in Nederland mogen we onszelf een gecertificeerd Webflow Expert noemen. Voor al je vragen over Webflow ben je hier dus aan het juiste adres.

Ben je al overtuigd van Webflow?
Hopelijk heb je nu een goed beeld van de verschillen tussen het CMS van WordPress en Webflow. Twijfel je nog? Wij delen graag een aantal van onze cases met je of geven je een demo van de Webflow Editor. Ben je helemaal overtuigd van Webflow en zoek je een partner die jou hierbij kan helpen? Neem dan contact op.
Wat is een CMS?
CMS staat voor Content Management System en geeft jou de mogelijkheid om op eenvoudige wijze de content op je website te beheren zonder al te veel technische kennis. Gewoonlijk krijg je via een inlogomgeving aan de ‘achterkant’ van je website de mogelijkheid om wijzigingen door te voeren. Denk aan het toevoegen van een product, het publiceren van een artikel of het plaatsen van een nieuwe medewerker op je website. Dit zijn allerlei zaken die je als bedrijf het liefst zelf regelt zonder dat daar een ‘dure’ ontwikkelaar aan te pas hoeft te komen.
Welk CMS moet ik kiezen, Webflow of WordPress?
De vraag is natuurlijk: welk CMS kun je het beste gebruiken voor jouw website? Voor een leek kan dit een lastige beslissing zijn. De keuze tussen het CMS van Webflow of van WordPress heeft namelijk niet alleen te maken met de wijze waarop jij als eigenaar van je website je content kan beheren. Deze keuze brengt verschillende voor- en nadelen met zich mee die jou als eindgebruiker van het CMS misschien niet eens opvallen. We behandelen beide systemen zodat jij een goede overweging kunt maken voor jouw volgende website.

Wat is Wordpress?
WordPress CMS is een gratis open-source software dat al op de markt is sinds 2003. Van oorsprong is WordPress bedoeld voor het publiceren van blogs. Echter, in de loop der jaren heeft WordPress zich verder ontwikkeld tot een compleet platform waarop je met minimale technische kennis een website op poten kunt zetten.
Voordelen van WordPress
Templates
De meeste bedrijven willen het liefst een WordPress website op maat laten maken maar schrikken van alle kosten die dit met zich meebrengt. Een custom template laten ontwerpen om deze vervolgens door een ontwikkelaar te laten bouwen kost veel tijd en is dus kostbaar. Vaak beschikken bedrijven niet over het benodigde budget en komen dan al gauw terecht bij het ruim aanbod aan kant-en-klare templates die WordPress te bieden heeft. Er wordt een template aangekocht waarbij de kleuren en lettertypes worden aangepast waarna de website wordt gevuld met content. Ook al springt je website er dan niet echt uit en zouden concurrenten in de praktijk exact hetzelfde thema kunnen gebruiken, lijkt dit voor veel bedrijven nog steeds een efficiënte oplossing om snel online zichtbaar te worden.
Plugins
Van zichzelf is Wordpress een vrij kaal stukje software. Gelukkig is WordPress volledig open-source wat het mogelijk maakt om plugins van derden te integreren in je website. Deze plugins kun je zien als een soort bouwblokken waarop je website is opgebouwd. WordPress staat dan ook bekend om het enorme assortiment aan plugins. Zoek je een bepaalde functionaliteit op je website, dan is kans groot dat je een plugin gaat vinden die dit voor je doet. Wil je bijvoorbeeld backups maken van je website? Hiervoor gebruik je een plugin (Jetpack). Wil je een formulier op je website? Je gebruikt een plugin (WPForms). Producten verkopen op je website? Je gebruikt een plugin (WooCommerce). De vindbaarheid van je website verbeteren? Ja je raadt het al, je gebruikt een plugin (Yoast SEO).

Goedkope oplossing
Het ontwerpen, ontwikkeling en onderhouden van je website is relatief goedkoop. Door het gebruik van plugins en templates, kun je de kosten laag houden. In principe is WordPress een gratis software zonder opstartkosten. Eenmaal opgezet, is het met een beetje technische kennis eenvoudig om wijzigingen door te voeren. Daarnaast kun je je website hosten bij een externe hostingprovider. Samen met je domein kost dit je meestal een paar euro per maand. Afhankelijk van de plugins die je gebruikt kunnen de maandelijkse kosten hoger uitvallen.
Goed voor blogs
WordPress is van oorsprong een blogplatform. Wanneer je het gebruikt, krijg je standaard het format voor een blog. Verder biedt WordPress standaard een reeks functionaliteiten, zoals tags, plugins, widgets, categorieën en meer. Wanneer je website voornamelijk draait om het publiceren van artikelen of blogs is WordPress een uitstekende keuze.

Nadelen van WordPress
Gebrek aan designvrijheid
Een groot nadeel van Wordpress is het gebrek aan flexibiliteit als het gaat om design. Aangezien je met een template werkt, loop je tijdens de vertaling van het design naar de functionele website al snel tegen de beperkingen van deze template aan. Wil je je design één-op-één laten nabouwen? Dan komt daar maatwerk bij kijken en zul je flink moeten investeren in een ontwikkelaar om tot het gewenste resultaat te komen. Tegenwoordig zijn er ook verschillende (betaalde) plugins beschikbaar, zogeheten pagebuilders, die meer designvrijheid bieden. Het nadeel hiervan is dat deze al snel kunnen conflicteren met andere plugins.
Continue updates
Wanneer je plugins koppelt aan je WordPress website betekent dit dat je rekening moet houden met updates. Bovendien heeft WordPress zelf ook regelmatig updates. Telkens wanneer je WordPress of een plugin bijwerkt, loop je het risico dat je website niet meer naar behoren werkt. Soms kan een kleine update het uiterlijk of de functionaliteit van je website drastisch veranderen. Wanneer dit gebeurt, is de kans groot dat je het zelf niet krijgt opgelost en dat je een ontwikkelaar moet inschakelen om de schade te repareren. Dit kan resulteren in down-time en een hele boel hoofdpijn. Voor het continu updaten van je WordPress website wordt meestal een maandelijkse vergoeding gevraagd. Deze kosten verschillen per websitebouwer en moet je dan ook meenemen in het kostenplaatje.

Te veel opties
Het CMS van WordPress staat zeker niet bekend als het meest gebruiksvriendelijke. Doordat de website is opgebouwd uit allerlei soorten plugins, kun je snel verdwalen tussen alle opties. De meest simpele aanpassingen kunnen soms een behoorlijke opgave zijn, zeker als je er niet regelmatig mee werkt. Door de jaren heen heeft WordPress wel wat stappen gemaakt in het kader van gebruiksgemak. Toch vergt het nog wel de nodige training om je website zelf te kunnen onderhouden.
Rommelige code
Doordat het WordPress leunt op allerlei plugins, produceert het vaak veel overbodige code. De plugins, die soms zelfs gemaakt zijn door hobbyisten of amateurs, bevatten vaak slordige stukken code en zijn onvoldoende geoptimaliseerd. Slechte kwaliteit code kan ervoor zorgen dat je website extreem traag laadt, waardoor je bezoekers je website gefrustreerd zullen verlaten. Dit zal resulteren in een hogere bouncepercentage en een lagere positie in Google.

Veiligheidsrisico’s
WordPress is een open-source software, met als voordeel dat je plugins van derden kan integreren en de website op een host naar keuze kan worden gezet. Dit is dan ook gelijk de zwakte van dit systeem. Aangezien je andere partijen toegang geeft tot jouw website, bestaat er de kans dat je website wordt gehackt door iemand met kwade bedoelingen. Ook wanneer je je website niet blijft updaten, levert dit grote potentiële veiligheidsrisico’s op. Denk hierbij aan het lekken van data bedrijfs- of klantinformatie of zelfs het crashen van je website.

Wat is Webflow?
Webflow is een intuïtief platform voor het ontwikkelen, onderhouden en hosten van websites en is net zoals WordPress een CMS. ‘Nieuwkomer’ Webflow bestaat sinds 2013 en is zowel op internationaal niveau als in Nederland nog relatief onbekend. Op het moment draait wereldwijd slechts 0,4% van alle websites op Webflow. Dit in groot contrast met WordPress, met een aandeel van maar liefst 42%.
Redenen om voor Webflow te kiezen
Pixel-perfect development
Met Webflow heb je als ontwikkelaar volledige controle over de HTML, CSS en JavaScript, de belangrijkste talen waar websites op zijn gebouwd. Dit maakt het mogelijk om de meest complexe designs om te toveren tot prachtige interactieve websites. In theorie kan dit tot op de pixel nauwkeurig. Je kunt er dus vanuit gaan dat je website er minimaal net zo goed uitziet als op de designs. Daarnaast biedt Webflow de mogelijkheid om animaties en interacties op visuele wijze te integreren in je website om zo een levendige gebruikerservaring te creëren waar je bezoekers van zullen houden.

Gebruiksvriendelijke editor
Voor het managen van de content op je website is Webflow een absolute verademing. In tegenstelling tot WordPress, kan het CMS volledig afgestemd worden op je website zodat het alleen de functionaliteiten bevat die voor jouw website van toepassing zijn. Hierdoor is het voor jou als content-editor erg gemakkelijk om items toe te voegen, aan te passen of te verwijderen, zonder het risico dat je de website stuk maakt. Het is zelfs mogelijk om op de pagina zelf wijzigingen aan te brengen, zodat je direct het resultaat ziet.

Schone code
Webflow is niet afhankelijk van externe plugins voor het vervullen van bepaalde functionaliteiten. Webflow produceert daardoor extreem schone code die het zeker niet aflegt tegen de HTML/CSS/JS die ontwikkelaars zelf schrijven. Dit heeft als gevolgd dat je website beter leesbaar is en optimaal laadt.

Razendsnelle hosting
Als je website traag laadt, maak je zowel je gebruikers als Google erg ongelukkig. Daarom is het belangrijk dat je hosting ten alle tijde snel is. Betere hosting dan die van Webflow ga je simpelweg nergens vinden. Webflow hosting draait op de servers van Amazon Web Services & Fastly. Doordat je gebruik maakt van hun wereldwijde server infrastructuur en CDN, profiteer je van optimale laadsnelheden, ongeacht waar je gebruiker zich op de wereld bevindt. Uiteraard zit daar wel een prijskaartje aan. Vanaf $16 per maand kun je gebruik maken van Webflow Hosting.

Zoekmachinevriendelijk
Het is algemeen bekend dat Google groot fan is van snelle websites. Doordat Webflow websites technisch goed in elkaar zitten en snel laden, heeft dit een positieve impact op je ranking in Google. Daarnaast biedt Webflow gemakkelijke toegang tot alle belangrijke SEO-instellingen, waarmee je je website op technisch gebied kunt optimaliseren voor de zoekmachines. Webflow doet dus zeker niet onder voor WordPress als het gaat om vindbaarheid. Er zijn veel voorbeelden waarbij het Google-verkeer na het migreren van WordPress naar Webflow zelfs aanzienlijk stijgt. Een voorbeeld hiervan lees je in deze case.
Altijd up-to-date en veilig
Het technisch onderhoud van een Webflow website vergt weinig tijd en aandacht. Webflow is niet afhankelijk van plugins waardoor updates weinig risico vormen voor de functionaliteit, prestatie en veiligheid van de website. Updates gebeuren dan ook automatisch. Dit in tegenstelling tot WordPress waarbij het up-to-date houden van de website aardig intensief kan zijn. De hostingkosten voor Webflow zijn dan misschien wat duurder, maar je bespaart hiermee een hoop onderhoudskosten. Dit maakt Webflow op de langere termijn meestal de beste keuze voor je portemonnee.

Moet je dus altijd voor Webflow CMS kiezen?
In minimaal 9 van de 10 gevallen raden wij onze klanten aan om voor Webflow te kiezen. De grote voordelen van Webflow geven bijna altijd de doorslag. Webflow is echter niet voor ieder bedrijf geschikt. Heb je zeer specifieke wensen op technisch gebied en wil je tegen geen enkele beperking aan lopen? Dan kan het in sommige gevallen beter zijn om voor een open-source oplossing te kiezen. Desondanks zien we deze gevallen eigenlijk zelden voorbijkomen. Met een beetje pas- en meetwerk zijn met Webflow de meest geavanceerde websites te realiseren. Niet te vergeten, Webflow blijft zich continu ontwikkelen en komt regelmatig met nieuwe features om websites naar een hoger niveau te tillen. Ook met oog op de toekomst is Webflow dus een interessante keuze.
Webflow partner
Inmiddels hebben wij al tientallen klanten succesvol geholpen met Webflow CMS. Dat heeft erin geresulteerd dat wij onlangs zijn benoemd tot Webflow Professional Partner. Als een van de weinige partijen in Nederland mogen we onszelf een gecertificeerd Webflow Expert noemen. Voor al je vragen over Webflow ben je hier dus aan het juiste adres.

Ben je al overtuigd van Webflow?
Hopelijk heb je nu een goed beeld van de verschillen tussen het CMS van WordPress en Webflow. Twijfel je nog? Wij delen graag een aantal van onze cases met je of geven je een demo van de Webflow Editor. Ben je helemaal overtuigd van Webflow en zoek je een partner die jou hierbij kan helpen? Neem dan contact op.