Wij ontwikkelen een
  website
voor uw organisatie.

Een eigen website op maat al vanaf €49,- per maand

Wilt u niet direct veel geld investeren in een nieuwe website? U krijgt de mogelijkheid om maandelijks een klein bedrag te betalen voor uw website. Geen gekke opstartkosten en u heeft altijd de keuze om op te zeggen.

Bekijk de pakketten

Hoe werkt het?

1. Intake formulier

U ontvangt een intakeformulier van ons. Hiermee verzamelen we de benodigde gegevens van u en krijgen we samen een beter beeld van uw verwachtingen. We zullen dit formulier samen bespreken en op basis hiervan ontvangt u een offerte.

2. Realisatie

Nadat u akkoord bent gegaan met de offerte en we het eens zijn over de deadline, gaan we aan de slag met het bouwen van uw website. Dit gebeurt uiteraard in nauw overleg met u, zodat u op de hoogte blijft van de laatste ontwikkelingen.

3. Online

Wanneer beide partijen tevreden zijn met het resultaat, wordt de website gekoppeld aan een domeinnaam. Wierper WebWorks zorgt voor het beheer en de hosting. U word dus niet zomaar aan uw lot overgelaten.

4. Onderhoud

Wanneer u in de loop van de tijd toch een aanpassing wil doen aan u website is dit geen probleem. Afhankelijk van het gekozen pakket, krijgt u een aantal uur service per jaar. Verder kunt u kleine aanpassingen gewoon doen via de editor.

Heeft u interesse? Neem contact op

Bent u geïnteresseerd in een van onze diensten of heeft u nog een andere vraag? Stuur dan gerust een bericht. Meestal wordt er dezelfde dag nog contact met u opgenomen.

Stuur een bericht